joi, 23 februarie 2012

Fursecuri umplute cu ciocolata MARTHA STEWART

Sunt fragede si cu gust intens de ciocolata. Cu siguranta va satisface orice gust.

Ingrediente:
140 gr. faina
60 gr. cacao
120 gr. unt la temperatura camerei
125 gr. zahar
1 galbenus mare
1 lingura plina cu smantana
1 lingurita esenta vanilie
50 gr. ciocolata pt. umplut


- se cerne faina impreuna cu cacao + varf sare


- se mixeaza untul cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa


- adaugam galbenusul, smantana si esenta de vanilie, mixam bine


- adaugam si faina, omogenizam


- luam cate o lingurita din compozitie, formam bile(otional le tavalim prin zahar tos), le asezam in tava, le turtim cu degetul si coacem 10-12 minute la 180 grade C.


- cand se racesc le umplem cu ciocolata topita la bain-marie.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu