sâmbătă, 11 februarie 2012

Pastrav cu legume la cuptor.

Poate ca nu-i cea mai stilata prezentare si nici clasica reteta dar va promit ca totul are un gust foarte bun. La mine imediat a disparut din farfurioarele celor mici:) Ce sa spun..daca au mancat ei inseamna ca era chiar BUN!!!

Pentru 2 portii aveti nevoie de:

2 pastravi
1 ceapa
1 morcov
1/2 ardei gras rosu
6 ciuperci medii
1 pahar vin alb sec
3 lg ulei de masline
sare, piper
marar, patrunjel
lamaie


Pestele se spala si se sareaza.
Ceapa se curata si se taie julien si ardeiul taiat fasiute se pune alaturi de ceapa intr-o tigaie cu putin ulei si sare la prajit, se lasa pana ceapa devine transparenta. Sa nu se arda!! Adaugati si morcovul curatat si taiat rondele subtirele. Ciupercile spalate si taiate in cuburi maricele le punem si pe ele in tigaie. Punem vinul si piperul si lasam sa fiarba putin.
Asezam intr-o tava folie de aluminiu si punem legumele ca un pat pentru pastrav. Punem si pestele, adaugam si verdeata, acoperim cu folie si bagam la cuptor cca 15 minute. Dam folia deoparte si mai lasam 5 min sa se rumeneasca un pic pestele.
Servim cald cu lamaie!! O bunatate!!
Pofta buna!!

Un comentariu:

  1. Lucky Sevens Slot review (2021) - Online Casino 우리카지노 쿠폰 우리카지노 쿠폰 ミスティーノ ミスティーノ bet365 bet365 469Play the online casino online for real money! - Golden

    RăspundețiȘtergere