joi, 26 ianuarie 2012

Piept de pui cu lamaie

Este o reteta "furata" de la italieni. Usor de facut, rapid de preparat si mai ales nu ai nevoie de o gramada de ingrediente de negasit! Foarte buna si pentru cei care tin la silueta.




Reteta

 Ingrediente pentru 4 persoane
 8 felii de piept de pui
1 lamaie
cateva frunze de patrunjel
puti ulei de masline
sare
piper



Dupe ce ati taiat pieptul de pui in felii il bateti un pic cu ciocanul de carne. Il sarati si il piperati dupa gust.
Intr-o tigaie puneti 2-3 lingur de ulei de masline si puneti bucatile de pui la rumenit. Dupa ce se rumenesc un pic se scot pe o farfurie. In tigaie se pune zeama de lamaie strecurata si cateva feliute de coaja de lamaie, lasati un minut dupa care puneti si bucatile pe piept de pui i tigaie sa se mai rumeneasca un pic. La sfarsit adaugati si patrunjelul tocat fin.
Pofta buna!!!
Merge si un pahar de vin alb demisec!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu