duminică, 29 ianuarie 2012

Piept de pui cu mustar si ierburi aromatice


Pentru a realiza acest fel de mancare aveti nevoie de:

600 gr piept de pui taiat in felii
30 gr unt
pesmet cat este necesar
3 linguri de mustar
3 frunze de salvie
1 ramurica de rozmarin
putin patrunjel
1 lamaie(sucul)
5 linguri de ulei de masline extravirgin
sare
piper alb macinat



Prima data taiati ierburile aromatice cat mai fin. Stoarceti lamaia intr-un castron, adaugati 3 inguri de ulei, un pic de sare si jmatate din ierburile aromatice. Turnati aceast bait peste pieptul de pui si lasati-l 30-40 minute la marinat.
Intr-o tigaie puneti o lingura de ulei si prajiti pieptul de pui atat cat sa se albeasca frumos pe ambele parti. Il scoateti pe o farfurie. Aici il ungeti cu mustar si il tavaliti prin pesmet.

Intr-o tigaie adaugati o ligura de ulei si unt si punet di nou la prajit bucatile de piept de pui. Cand sunt gata presarati pe ele piper alb si ierburile ramase.
BUN,  SIMPLU SI RAPID!!
POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu